Skip to main content

Hoe werken wij aan uw lokale vindbaarheid?

Om uw lokale vindbaarheid te vergroten maken wij gebruik van diverse tools. U kunt hierbij denken aan online adverteren, lokale linkbuilding en het aanmaken van een Google My Business pagina. Wellicht bent u al bekend met deze termen, maar zo niet dan leggen wij er graag wat over over uit.

De tools

SEO en SEA

SEO is een combinatie van strategieën en technieken die gericht zijn op het verbeteren van de zichtbaarheid en rangschikking van een website in zoekmachines als Google. Dit omvat o.a. technische verbeteringen en een sterke focus op het creëren van waardevolle inhoud.

SEA is een manier om snel en gericht verkeer naar je website te krijgen door te betalen voor advertenties in zoekmachines. Het werkt o.a. door het kiezen van zoekwoorden, maken van advertenties en meten van de resultaten. Het biedt directe zichtbaarheid en is ideaal voor het bereiken van potentiële klanten precies op het moment dat ze op zoek zijn naar wat jij aanbiedt.

Google My Business

Google Mijn Bedrijf is een gratis tool die bedrijven helpt om hun online aanwezigheid te beheren op Google en Google Maps. Door je bedrijf te registreren, verifiëren, en te voorzien van relevante informatie en foto’s, kun je beter gevonden worden door potentiële klanten. Het biedt ook de mogelijkheid om klantenreviews te beheren en inzicht te krijgen in hoe mensen je bedrijf vinden en ermee interactie hebben.

Online adverteren

Online adverteren is een krachtige manier voor bedrijven om hun producten of diensten te promoten via het internet. Het omvat verschillende vormen van advertenties op zoekmachines, sociale media, websites, en video platforms. Met gerichte targeting, verschillende advertentietypen, en gedetailleerde analysemogelijkheden, kunnen bedrijven effectief hun doelgroep bereiken en hun marketingdoelen behalen.

Lokale linkbuilding

Lokale linkbuilding is een SEO-strategie die zich richt op het verkrijgen van backlinks van andere lokale websites naar jouw website. Dit helpt om je zichtbaarheid en ranking in lokale zoekresultaten te verbeteren, waardoor je meer lokale klanten kunt aantrekken. Het omvat het samenwerken met lokale bedrijven, het aanmelden bij lokale gidsen, en het creëren van waardevolle en deelbare inhoud.

Lokaal reclame netwerk

Ons lokale reclame netwerk is een samenwerking van verschillende lokale media, stichtingen en verengingen die advertentieruimte aanbieden in de regio. Dit netwerk helpt bedrijven om hun advertenties te tonen aan een lokaal publiek, biedt kostenefficiëntie door gebundelde advertentieruimte, en maakt het beheer van campagnes eenvoudiger. Dit is een effectieve manier voor lokale bedrijven om hun zichtbaarheid en klantenbestand in hun directe omgeving te vergroten.

Vermelding op marktportals

Marktportals zijn online platforms waar bedrijven hun producten en diensten kunnen aanbieden en waar consumenten deze kunnen vinden en vergelijken. Vermeldingen op marktportals zijn belangrijk omdat ze de zichtbaarheid, reputatie, en vindbaarheid van een bedrijf verhogen, wat kan leiden tot meer klanten en omzet. Door aanwezig te zijn op relevante marktportals, kunnen bedrijven profiteren van de grote gebruikersbasis en het vertrouwen dat deze platforms bieden.

Wat bieden we nog meer?

Villato

Villato is een platform dat is opgezet om lokaal zaken doen te promoten. Dit initiatief sluit daarmee aan op het verbeteren van lokale vindbaarheid. Een plek op Villato is dan ook onderdeel van als onze pakketten.

In de toekomst zal de website worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten en ook zal het platform uitgerold worden over andere regio’s.

Website Villato

Aan de slag

Er zijn diverse mogelijkheden om voor u aan de slag te gaan. De drie pakketten zoals wij deze nu aanbieden vormen de basis. We plannen een gesprek voor verdere afstemming en gaan voor u aan de slag.
Het kan natuurlijk zijn dat u liever zelf een pakket samenstelt of samen wil kijken naar wat wel en niet van toepassing is. In dit laatste geval gaat het dus om maatwerk.

Mocht u zelf een pakket samen willen stellen en vrijblijvend een offerte willen aanvragen, neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel ons.

Bel ons voor meer informatie

Wij werken voor